- Нове життя - https://nz-ir.com -

творчий звіт талановитих дітей Ільниці

Днями у районному будинку культури, в рамках щорічного творчого звіту колективів художньої самодіяльності, на сцені красувалися талантами вихованці БК «Шахтар» с. Ільниця. На концерті були присутні голова районної ради Віктор Симканинець, керівники установ району, батьки, педагоги, методисти РБК.
Темою свята обрали Весну, яка символізує оновлення і відродження, віру та сподівання, мир і незалежність, надію на краще майбутнє. На початку свята пролунала пісня-реквієм «Плине кача» у виконанні народного вокального ансамблю «Ільничанка».
Виступив перед аудиторією з віршем «Гадаєш ти мене образив?» Стас Гіга. Чудові музичні  композиції подарували присутнім Богдан Білозір, юні вокалістки Ірина Варцаба, Олександра Скальник, Христина Ляшко та Андріана Матіко, сестрички Іринка та Надійка Варцаба, народний вокальний ансамбль «Ільничанка», вихованки студії естрадної пісні «Ліра» Іванка Лутак і Улянка Попович.
Хореографічні номери продемонстрував народний танцювальний колектив «Юність». Учасники виконали композиції «Привал», «Господарочка», народні танці «Гопак», «Чардаш», гуцульський танець.
Завершилося свято віршем про єдність, цілісність, символи України та масштабним флеш-мобом. Відрадно, що творчий звіт дав можливість побачити яка талановита молодь росте на Іршавщині.
Прес-служба райради.