- Нове життя - https://nz-ir.com -

У ГОРБКУ УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ НВК

На базі Горбківської ЗОШ І-ІІ ступенів урочисто відкрили комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс Горбківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад.
Варто зазначити, що це вже третій НВК в Іршавському районі.
Підготовка до переобладнання приміщення в НВК тривала близько 8 місяців і завдяки наполегливій праці батьків та допомоги спонсорів за цей час проведено необхідні ремонтні роботи й облаштовано приміщення для потреб малят.
Перебування дошкільнят під одним дахом з школярами забезпечить якісний процес наступності дошкільної та початкової ланки освіти, так як діти дошкільної групи будуть адаптовані до шкільного навчання.
Директор Горбківського НВК Сергій Петрович Кобаль зазначив: «Сьогодні ми змінюємо не просто назву, а отримуємо новий «ковток» повітря. У нас з`явилися нові приміщення, в яких діти будуть навчатися. Тепер відновить роботу їдальня, яка протягом року не діяла та працюватиме медичний працівник».
Під час церемонії відкриття садочка, як і годиться священник села отець Михайло освятив приміщення та прочитав молитву.
Під час заходу учні та дошкільнята декламували вірші, виконували пісні та щиро дякували всім, хто підтримав Горбківських дітей.
Почесне право перерізати червону стрічку було надано голові райдержадміністрації Олександру Горіну, голові районної ради Віктору Симканинцю та начальнику відділу освіти Іршавської РДА Єлизаветі Яцканич.
Прес-служба РДА.