Версія для друку Версія для друку

Цілитель сімей і чудовий лікар!

Цими весняними днями виповнюється 60 років нашому колезі Жидику Федору Івановичу, який працює завідувачем амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Осій. Це фахівець, який з 2003 року працює в рідному селі і обрав відповідальну, нелегку працю сімейного лікаря.
Сімейний лікар – це покликання постійно наглядати, лікувати, запобігати захворюванням та турбуватися за станом здоров’я людей, які проживають на дільниці, де він працює. Знати всіх в селі, за кожним безперервно спостерігати, лікувати і брати до уваги кожного пацієнта його психічний і соціальний добробут – це вимагає глибоких знань та практичних навиків, які здобуваються протягом усього життя.
Все це потребує моральних, фізичних зусиль, уміння прийти вчасно на допомогу в першу хвилину негараздів і надати невідкладну медичну допомогу. А також, Федір Іванович, лікар, до якого звертаються хворі з усього району для надання їм мануальної терапії і відгуки про роботу Цілителя тільки позитивні.
Ф.І. Жидик очолює АЗП-СМ с.Осій, обслуговує 3683 осійчан. Є депутатом районної ради. Як завідувач АЗП-СМ, постійно піклується про матеріальну базу, медичне оснащення, кадри, за що йому велика людська подяка та шана від людей і керівництва Центру. Чудовий батько, який виховує донечку і може пишатися своїм сином, його сім’єю та онуком.
Ми всі дуже задоволені, що в нашій команді сімейних лікарів працює і є прикладом для всіх нас – Федір Іванович. За свою багаторічну роботу нагороджений почесними грамотами відділу охорони здоров’я та департаменту охорони здоров’я.

Оксана Булеза,
головний лікар КЗ «ІЦПМСД».

Ваш отзыв

Ваш коментар