- Нове життя - https://nz-ir.com -

Удосконалення надання послуг роботодавцям

У рамках реформи Державна служба зайнятості України запроваджує у своїй роботі нові сучасні сервіси допомоги у складанні відео-резюме, відео-вакансій та он-лайн співбесіди.
Закарпатський обласний центр зайнятості теж долучився до цієї роботи, і в робочий процес базових центрів зайнятості області включаються нові технології. По всіх центрах зайнятості області запроваджені послуги з допомоги у складанні відео резюме й організації он-лайн співбесід. Роботодавець за таким резюме може побачити реальну людину, а співбесіди он-лайн дозволять суттєво економити час та кошти при підборі фахівців. Це підвищує ефективність надання послуг.
Для продовження застосування новацій у роботі служби зайнятості, наступним кроком є створення обласної бази відео вакансій. У зв’язку з вищенаведеним Іршавський районний центр зайнятості звертається до роботодавців міста та району із пропозицією впровадження новітніх технологій при підборі претендентів на вільні робочі місця та вакантні посади, а також послугу щодо розміщення на порталах служби зайнятості їх відео-вакансій. Зокрема, це стосується роботодавців, які є ринкоутворюючими підприємствами; які подавали вакансії у минулому та поточному роках, та роботодавці, які не подавали до центру зайнятості вакансії, але, за даними СДРС, у них прослідковувалася певна плинність кадрів.
На сьогодні у Закарпатській області створені відео-вакансії Мукачівським міським центром зайнятості. З ними можна ознайомитися на порталі Закарпатської обласної служби зайнятості у закладці «відео-вакансії». Також, пропонуємо для отримання повної уяви про зміст таких вакансій переглянути відповідні портали інших обласних служб зайнятості.
Іршавський центр зайнятості черговий раз нагадує роботодавцям, що ви маєте можливість проводити співбесіди із претендентами на роботу за допомогою скайп-зв’язку. Користуйтеся цією послугою.
Василь Туряниця,
начальник відділення взаємодії з роботодавцями Іршавського РЦЗ.