- Нове життя - https://nz-ir.com -

ЗАПОВНЕННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ДЕКЛАРАЦІЙ

В райдержадміністрації проведено семінар з представниками сільських рад та працівниками структурних підрозділів РДА щодо заповнення електронних декларацій.
Керівник апарату РДА Олег Козенюк повідомив, що подати декларацію потрібно до 1 квітня шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання та виявлення корупції  за минулий рік за формою, що визначається НАЗК.
Починаючи з 1 січня 2017 року декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування подають особи, які визначені пунктом 1, підпунктом «а» пункту 2 частини першої статті 3 Закону України «Про запобігання корупції».
При другій хвилі додається решта декларантів: депутати всіх місцевих рад; державні службовці категорії «В»; кандидати на посаду державної служби; посадові особи місцевого самоврядування категорій 4-7 та інші особи.
Також під час семінару начальник відділу ведення державного реєстру виборців Юрій Марканич, якого призначено відповідальною особою за виготовлення ключів для працівників райдержадміністрації, розповів про особливості отримання електронного цифрового підпису.
Прес-служба РДА