Версія для друку Версія для друку

Турнір пам’яті Юрія Лендєла

Минулої неділі у спортивному залі Климовицької ЗОШ І-ІІ ступенів пройшов четвертий турнір з настільного тенісу, присвячений пам’яті колишнього директора школи Лендєла Юрія Івановича.
Дійство розпочалося Гімном України. Директор Климовицької ЗОШ І-ІІ ступенів В.Д.Лендел привітала всіх учасників змагань, оголосила хвилину мовчання за людиною, яка все своє життя присвятила школі. Привітав учасників змагань Загатянський сільський голова Василь Михайович Максим. Із словами вітань та подяки виступив син покійного Юрія Івановича – Сергій Юрійович.
В спортивному залі зібралися спортсмени м.Іршава, с.Загаття, с.Завидово і місцеві любителі спорту, учні та колишні випускники, щоб достойно захистити честь рідної школи і села.
У залі панувала атмосфера доброзичливості, все проходило на хорошому рівні, злагоджено. Змагання показали великий інтерес до цього виду спорту. Традиційний пам’ятний турнір додав нового поштовху для молодого покоління займатися цим цікавим видом спорту.
Участь у турнірі брали шістнадцять спортсменів різного віку. Методом жеребкування їх було поділено на три групи. За результатами у фінал вийшли дев’ять найкращих тенісистів: Ю.Вергун, Д.Шаленик, В.Маринець, П.Карабиньош, І.Лендел, І.Білунка, В.Паук, В.Кампо, С.Кампо.
У безкомпромісній боротьбі ІІІ місце розділили Дмитро Шаленик та Станіслав Кампо, на ІІ місці- Юрій Вергун. Призери були нагороджені грамотами та медалями. Звання чемпіона турніру з явною перевагою здобув Петро Карабиньош. Саме переможцю, крім нагород , дістався пам’ятний кубок.

В. Лендел,
директор Климовицької ЗОШ І-ІІ ступенів

Ваш отзыв

Ваш коментар