Версія для друку Версія для друку

«Круглий стіл» стосовно розвитку району в 2017 році

27 січня відбувся круглий стіл між головою районної ради Віктором Симканинцем та головою райдержадміністрації Олександром Горіним, головами політичних фракцій – Євгенієм Савком, Юрієм Фельцаном, Петром Станком, Ольгою Чедрик, Станіславом Суханом .
Предметом обговорення стали питання перспективи розвитку району на 2017 рік, шляхи вирішення основних проблемних питань, які існують в районі.
О. Горін висвітлив бачення стратегічних напрямків на 2017 рік, а відтак вказав на шляхи їх реалізації. Висловив вдячність за співпрацю з депутатським корпусом районної ради та підкреслив, що тільки за умов злагодженої спільної роботи з органом місцевого самоврядування вирішення питань можливе.
О. Симканинець та керівники політичних фракцій, у свою чергу, порушили питання: стану доріг краю; реформи в медицині; поновлення роботи в напрямку рекламування району за рахунок туризму та різного роду фестивалів; екології, зокрема діяльності підприємства «Еко-Ір»; залучення інвесторів до привабливих об’єктів району; зауважили на процесі ведення кадрової політики в установах і організаціях, відділах і управліннях, підпорядкованих райдержадміністрації. Висловили думку, що потребує більшої уваги співпраця з депутатами Верховної Ради України.
Окремим питанням була порушена проблема щодо збереження району як адміністративної одиниці та перспектива його існування у процесі адміністративної реформи об’єднання територіальних громад.
Із висвітлених напрямків проблем заплановані заходи у термінах і обсягах виконання. Висловлена спільна думка, що така практика «круглого столу» повинна продовжуватися і надалі.

Прес-служба райради.

Ваш отзыв

Ваш коментар