- Нове життя - https://nz-ir.com -

94 дні…

Листопад в історії України часто відзначався сумними подіями. Українське суспільство 21 листопада відзначає початок Революції Гідності, що стала новим витком в історії держави.
Події саме цих 94 днів вчитель історії Д.Д.Кізляк намагався відтворити і донести до сердець вихованців Ільницької ЗОШ-інтернат.
З нагоди третьої річниці Революції Гідності в Ільницькій школі-інтернат відбувся вечір-реквієм. Під час заходу прозвучало дуже багато віршів та пісень, показано відеоролики,  які до глибини душі зачепили присутніх, нагадавши про події трьохрічної давності. Революція була надзвичайно важким іспитом для України, але її гідно вистояли наші мужні патріоти. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих героїв Майдану.
На зустріч з вихованцями були запрошені гості: Дмитро Зотов – учасник Майдану; Юрій Ільюшонок, Владислав Швець – представники цивільного корпусу «Азов».
До глибини душі проникливими були реальні розповіді гостей. У словах виступаючих звучав заклик не бути байдужими, приєднуватись до спільної боротьби за свободу; прикрість за втрачених побратимів, рішучість та твердість у визначенні дальшого курсу на справжню незалежність.

Вікторія Марко,
учениця 9-ого класу,
голова учкому Ільницької ЗОШ-інтернату І-ІІІ ст.