Версія для друку Версія для друку

ПРО ХІД ОСІННЬОГО ПРИЗОВУ ДО ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ГОВОРИЛИ НА НАРАДІ

Минулого тижня у залі засідань райради під керівництвом голови райдержадміністрації Олександра Горіна, відбулася нарада з керівниками районних служб і Іршавським міським та сільськими головами району.
Участь у ній взяли також військовий комісар Іршавського районного військового комісаріату Віктор Нагайко, начальник Іршавського відділення Хустської об’єднаної Державної податкової інспекції головного управління ДФС у Закарпатській області Роман Жибак, заступник голови райдержадміністрації Іван Мошкола.
Про хід осіннього призову до Збройних сил України присутніх поінформував військовий комісар Іршавського районного військового комісаріату Віктор Нагайко. Він повідомив, що станом на 8 листопада відправлено до лав Збройних сил України з Іршавського району 17 юнаків, в той час як призовників по району 2149. Віктор Володимирович закликав сільських голів вжити негайних заходів щодо оповіщення та забезпечити доставку  призовників до військового комісаріату.
Голова РДА Олександр Горін також закликав сільських голів максимально посприяти у виконанні плану відправлення на військову службу юнаків у нашому районі.
Крім того, Олександр Васильович, акцентував увагу, що потрібно провести роз’яснювальну роботу серед населення щодо оформлення субсидій на енергоносії, а також нагадав сільським головам, що найближчим часом необхідно підготувати на 2017 рік, проекти на капітальний ремонт чи реконструкцію об`єктів соціально-економічної сфери громад, які будуть подані на співфінансування з ДФРР/державного бюджету та місцевих бюджетів.  У цьому році 15 об’єктів, які були подано на співфінансування  Державного фонду регіонального розвитку, профінансовано.
Прес-служба РДА.

Ваш отзыв

Ваш коментар