Версія для друку Версія для друку

ТзОВ «А.М.ІТРО» – одне із кращих підприємств в Україні

Приємно писати про таке. Ще б пак! Нещодавно директору підприємства Анжело Бернарді вручено грамоти «За свідоме ставлення до конституційного обов’язку» і «Сумлінні платники податків – 2015». ТзОВ «А.М.ІТРО» визнано серед кращих підприємств в країні.
– Мета всеукраїнського рейтингу, – каже начальник ГУ ДФС в Закарпатській області Олексій Петріченко, – популяризація основних принципів чесного ведення бізнесу. Загалом, тут передбачено 10 номінацій у різних сферах діяльності, переможці поділені за категоріями: великі, середні й малі суб’єкти господарювання – юридичні особи. Такий результат підприємства у масштабах всієї України – надзвичайно позитивний сигнал та приклад для всього бізнесу Закарпаття.
Це одне із підприємств у районі, яке слугує позитивним прикладом для інших. Європейський стиль роботи, відповідальність за доручену справу, сповна використання робочого часу, достойна зарплата – все це на собі відчувають працівники товариства, яке прокладає шлях в Європу. Тут не треба боротися за дисципліну, агітувати за якість. Швачки дружно допомагають одна одній, виручають, бо кожна зацікавлена в успіху справи.
– На даний час у нас трудиться до 200 чоловік, – розповідає Анжело Бернарді. – Середня зарплата становить в межах 5 тисяч гривень. Для працівників створено усі належні умови. На роботу і з роботи їх доставляємо автобусами, які курсують у найвіддаленіші населені пункти.

У нас працюють люди з Сухої, Броньки, Довгого, Приборжавського, Лукова, Імстичова, Великого і Малого Раківця, Загаття, Климовиці…
Товариство з обмеженою відповідальністю – одне із стабільних підприємств України в галузі виробництва одягу зі шкіри. Воно повсякчас удосконалюється, слідкує за новинками на ринку виробництва. Велика увага приділяється якості виконання замовлень, адже від цього залежить успіх на ринку.
Заступник директора Марія Чегіль каже, що підприємство працює на давальницькій сировині. В середньому випускають до 3 тисяч штук шкіряних виробів. Це в основному спортивний одяг. Проблем із збутом немає, додає Марія Петрівна, Продукція брендова. Виходить під торговою маркою «Dainese», відповідає усім європейським стандартам. Її охоче купують не тільки в Європі, а й в Америці та Азії.
ТзОВ «А.М.ІТРО» – одне з кращих підприємств в Україні у сфері малого бізнесу. У цей непростий час воно не згортає робочі місця, а навпаки – розширює.
Коли я готував цей матеріал, у кабінет директора А. Бернарді зайшла дівчина з Броньки. Просилася на роботу. Анжело поцікавився, яка в неї освіта? Відповіла: швачка.
– Уже завтра виходьте на роботу.
На відміну від місцевих керівників, у кабінеті Анжело Бернарді скромно. Працює він не сам, а разом з дружиною – Марією Гелей. Вона – головний технолог фабрики, слідкує за якістю продукції. Керує підприємством А. Бернарді в телефонному режимі. Щоб повсякчас не бігати в цех, перед ним комп’ютер, де на екрані можна побачити все, що там робиться. Швачки сповна віддають себе роботі, бо знають, що від якості їх роботи залежить зарплата. А це спонукає до відповідальності, чесного і сумлінного ставлення до своїх професійних обов’язків.
Василь ШКІРЯ

Ваш отзыв

Ваш коментар