- Нове життя - https://nz-ir.com -

ФІНАЛ ЗМАГАНЬ З ФУТБОЛУ СЕРЕД ШКІЛ

У понеділок, 24 жовтня, на футбольному полі ДЮСШ відбулася фінальна частина з футболу серед учнів ЗОШ I-II ст. За третє місце боролися команди школярів з с. Заріччя та с. Суха. Своїх однолітків у двобої перемогли юнаки із с. Суха  з рахунком 3:1. За перше місце змагались команди із с. М.Раківця та с. Мідяниці. На цей раз фортуна посміхнулася школярам з М.Раківця, які й посіли перше місце. Другу позицію зайняли школярі із Мідяниці, третіми  стали учні із с. Суха.
Вже наступного дня, на цьому ж полі, відбувся футбольний матч між школярами загальноосвітніх шкіл I-III ст. Третю сходинку посіли учні з с. Ільниці.
За звання кращої команди школярів 2016 року змагалися команди із с. Камян’ське та В. Раковець. Всі 70 хвилин матчу точилась напружена боротьба. Першими відкрили рахунок з 11-метрового штрафного удару школярі з Кам’янського. Зрівняти рахунок учні В. Раківця змогли всередині другого тайму теж з 11-метрової позначки, але м’яч  прийшовся в перекладину. І тільки на останній хвилині матчу раківчанам все ж таки вдалося зрівняти рахунок у післяматчевих 11-ти метрових штрафних ударів, більш точними були юні футболісти з Кам’янського. З рахунком 6:5, вони здобули перемогу і звання кращої команди 2016 року.
Команди переможців відзначили  кубками та грамотами сектору молоді і спорту райдержадміністрації, які вручили завідувач цього сектору Андрій Данканич, голова районної федерації футболу Василь Попович та голова методоб’єднання вчителів фізичного виховання Ігор Плескач.

Прес-служба РДА.