Версія для друку Версія для друку

Відзначили ювілей районки

На початку тижня, 10 жовтня, виповнилось рівно 70 років з того дня, коли побачив світ перший номер районної газети. Правда, тоді вона виходила під назвою «За нове життя». Згодом була перейменована у «Нове життя». Під цією оптимістичною назвою виходить і дотепер.
Із цієї нагоди у актовій залі районної ради зібралися журналісти, дописувачі і активісти часопису, керівники району і міста, усі, хто прийшов привітати колектив редакції газети із ювілеєм.
Із вітальними словами до присутніх звернулися голова райради Віктор Симканинець, заступник голови райдержадміністрації Іван Мошкола і міський голова Степан Бобик. Упродовж 70 літ, наголосили виступаючі, газета приходить в оселі жителів Іршавщини з новинами про події в районі. Вони побажали медійникам творчого запалу, здоров’я та щастя, віри й оптимізму, гострого пера, щоб вони й надалі втілювали свої нові творчі задуми. Всіх працівників редакції – теперішніх і колишніх було відзначено грамотами і подяками.
Редактор газети Василь Шкіря подякував керівникам району і міста за підтримку газети, наголосив, що вона і надалі залишатиметься надійним джерелом інформації для мешканців району. Журналісти часто жертвують своїм здоров’ям, вихідними, дозвіллям, сумлінно виконують свої професійні обов’язки.
Із ювілеєм видання журналістів вітали також колишній редактор газети Михайло Ціцак, голова райкому профспілки працівників культури Оксана Сідор, начальник Іршавського відділення поліції, підполковник Юрій Огняник, прокурор Олег Опішняк, протоієрей о. Василь Ігнат.
Свої пісні присутнім дарували відомі співаки Леся Мейсарош та Іван Козар.
До проведення святкування долучився народний депутат України Павло Балога.

Ваш отзыв

Ваш коментар