Версія для друку Версія для друку

Змагання юних Мессі і Роналдо

Ні для кого не секрет, що спорт – це здоров’я людини, її всесторонній розвиток, досягнення успіхів через самоутвердження, та й, чого гріха таїти, хороше проведення дозвілля. І кожна людина, кожен спортсмен намагається досягти максимальних успіхів у любимому виді спорту. Це закономірно. І приємно, коли людина у сьогоднішній день може здивувати колег по спорту, друзів, рідних, прихильників футболу своїми успіхами.
Здавалося б, чим може здивувати красиве село Бронька, крім форелевого господарства у Річанському лісництві. А от і ні!!! Може! І чим! Правильно: любимою грою мільйонів – футболом і футбольними успіхами. Натхненником створення ДЮСШ з футболу став Вячеслав Шуста. Поїздивши по багатьох турнірах і маючи чудові спортивні здобутки із своїми вихованцями, він разом з батьківським комітетом, який працює при спортивній школі та батьками, в рідному селі організували футбольний турнір «БРОНЬКА CUP – 2016» серед юнаків 2004-2005 р.н. та 2007-2008 р.н.
Учасниками цього турніру були шість команд: ФК «Заріччя» (тренер Любомир Ганчич),ФК «Великі Ком’яти»(тренер Мирослав Мудра),ФК «Динамо» Вільхівка (тренер Віктор Цогла),ФК «Виноградів» (тренер Іван Рабоваський),ФК «Броня» та «Бронька» (тренер Вячеслав Шуста).
В результаті дводенних змагань підсумкова турнірна таблиця виглядала так: перше місце виборола команда «Броня», друге місце за ФК «Виноградів», треті – ФК «Заріччя» і четверту сходинку посіли юні футболісти ФК «Бронька».
Хочеться сказати, що турнір зібрав і чимало вболівальників, тренерів дорослих футбольних клубів Довгого та Кушниці, які мали можливість подивитись на майбутніх корифеїв футболу.
В номінаціях нагороджено було: І.Коваля (ДЮФК «Бронька»)- кращий воротар, А.Булезу (ФК «Заріччя»)-кращий півзахисник, М.Сантова (ФК «Виноградів»)- кращий нападник, В.Мазурика (ДЮФК «Бронька»)-кращий захисник, І. Маюра (ДЮФК «Бронька») – найбільш технічний гравець, І. Дуника (ФК «Броня») – найкращий гравець турніру.
І на завершення приведу цитату невідомого автора: «Хто спортом займається, той сили набирається». Так що, шановний читачу, активніше на стадіони!
Юрій Мельник.

Ваш отзыв

Ваш коментар