Версія для друку Версія для друку

Первинка отримала необхідне …

За сприянням депутатів медиків С.В.Караслая, І.І. Фельцана, М.М. Мельника, Ф.І. Жидика та активних депутатів, а саме В.Ю. Васильця, Р.Р. Твердохліба та голови районної ради В.А. Симканинця рішенням 2-го засідання 5-ї сесії районної ради, було виділено 200 тисяч грн. для придбання медичного обладнання в амбулаторії Комунального закладу «Іршавський центр первинної медико-санітарної допомоги».
Цими днями медичне обладнання поступило в медичні заклади нашого району. 19 вересня голова районної ради Віктор Симканинець разом з депутатами І.І. Фельцаном, В.Ю.Васильцем, Р.Р. Твердохлібом організували виїзд в АЗП-СМ, де оглянули закуплене медичне обладнання .
В АЗП-СМ с. Лоза отримали пеленальний столик, ваги дитячі та дорослі, ростомір, бактерицидну лампу.
АЗП-СМ с. Дубрівка за сприяння депутата райради В.Ю. Васильця, який постійно піклується про заклад, отримали кушетку оглядову, опромінювач бактерицидний, ростомір з механічною вагою, ваги електронні дорослі та сучасний трьохканальний кардіограф. Також немало матеріальної допомоги заклад постійно отримує від сільського голови В.Я. Малиновського.
В АЗП-СМ с. В.Розтока для повноцінного функціонування отримали холодильник для зберігання вакцин, пеленальний столик, ваги електронні дорослі та гінекологічне крісло.
В АЗП-СМ с. Гребля одержали кушетку оглядову, ваги електронні дорослі, трьохканальний кардіограф, холодильник для зберігання вакцин завдяки депутату райради Ю.І. Фельцану Шановні депутати, якщо кожен з Вас зробить невеликий вклад в розвиток сільської медицини, то наші мешканці сіл будуть дуже вдячні вам за ваші благодійні справи, які ви обіцяли їм під час виборчої кампанії.
Оксана Булеза,
головний лікар КЗ «ІЦПМСД»

Ваш отзыв

Ваш коментар