- Нове життя - https://nz-ir.com -

З РОБОЧИМ ВИЇЗДОМ У ЧОРНОПОТІЦЬКУ СІЛЬСЬКУ РАДУ

4 серпня, голова райдержадміністрації Олександр Горін здійснив черговий виїзний прийом громадян у Чорнопотіцькій сільській раді. З наболілими проблемами прийшли поділитися жителі п’яти населених пунктів: Ч.Потік, Смологовиця, Локоть, Крайня Мартинка та Підгірне. Участь у прийомі взяв також Чорнопотіцький  сільський голова Юрій Бабинець.
Більшість громадян зверталися для вирішення особистих питань: присвоєння звання «Матері-героїні», призначення державних соціальних допомог та субсидій, надання матеріальної допомоги, через земельні питання та проведення газопостачання.
Що ж стосується проблем бюджетних установ, завідувач дошкільного навчального закладу с. Підгірне звернулася з проханням виділення коштів для проведення косметичного ремонту, заміни газової плити, придбання одного комплекту постільної білизни та подушок для дітей. А завідувач ДНЗ с. Ч. Потік просила розширити приміщення дитячого садка, а також в пріоритеті залишити та вивчити відповідним спеціалістом доцільність перенесення дошкільного навчального закладу в інше приміщення.
Просили жителі газові конвектори для амбулаторії с. Чорний Потік, а що стосується амбулаторії с. Підгірне, то піднімалося питання підвищення енергозбереження.
Майже кожний заявник, що приходив на прийом, піднімав питання автобусного сполучення райцентру з найвіддаленішими населеними пунктами Чорнопотіцької сільської ради та дотримання графіку перевезення перевізником.
Всі звернення, які були оголошені в рамках прийому, взяті до уваги керівництва району та будуть перебувати під особистим контролем Олександра Горіна до їх вирішення.
Прес-служба РДА.