- Нове життя - https://nz-ir.com -

В Мідяниці місце пісні, танцю, поезії залишається незмінним

Мабуть, багато читачів пам’ятають фільм радянської епохи «Місце зустрічі змінити не можна». Ось і цього року місце зустрічі глядачів та учасників художньої самодіяльності в клубі села Мідяниця не змінилося – зустрілися, як завжди. Тому що місцеві талановиті артисти є улюбленцями своїх односельчан. А артистам завжди приємно, коли вони чують оплески, бачать хороший настрій присутніх та іскристий сміх від гуморесок та сценок, які виконуються на сцені.
І всі без винятку учасники, а саме: ведучі Наталія Дорчинець та Марія Садварій, любимий і вже відомий «Мідяницький лісапед» у складі Алли Яцканич, Ярослави Мошколи, Мар’яни Мікловш, Тетяни Панфілової, Марії Ваш, Ганни Матьола, солістів-вокалістів Аліни Панфілової та Ренати Мошколи, створили неповторну атмосферу свята для всіх присутніх. Слід відзначити чудову роботу звукооператора Івана Казієва, що додавало впевненості виконавцям і насолоди глядачам.
Все було: і пісня, і поезія, і запальні танці, і гумор, і все злилося в єдину композицію, в єдине ціле своїм неповторним розмаїттям. А матерям, які були присутні у залі, учасниці піднесли квіти.
Любов Михайлівна Філеш, провідний методист районного будинку культури, яка була присутня на звітному концерті, в своєму виступі до учасників та глядачів, звернулася із словами вдячності за змістовний і хороший виступ виконавців, за плідну роботу директора клубної установи Мирослави Іванівни Шанти та побажала їм нових творчих успіхів.
Тож всім нашим читачам бажаємо завжди хорошого настрою.
Юрій Мельник,
с. Довге