- Нове життя - https://nz-ir.com -

З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ – У СІЛЬЦЕ

Нещодавно голова райдержадміністрації Олександр Горін побував із робочим візитом ще в одному населеному пункті Іршавщини. Свої болючі питання керівнику району озвучили жителі Сільця.
Хоча Сільце є досить самодостатнім селом, але й тут існує чимало проблем, які потребують вирішення на районному та обласному рівнях. Однією із таких є капітальний ремонт вулиці О.Кошового. Проект розроблено і подано для співфінансування на 2017 рік. Крім цього, керівники бюджетних установ села озвучили проблемні питання, які стосувались здебільшого водозабезпечення садочків, шкіл та сільської ради. Також в Сілецькій ЗОШ I-III ст. необхідні часткова заміна вікон, котлів, утеплення теплотраси, а в Сілецькому ДНЗ №2 – капітальний ремонт огорожі.
Щодо звернень самих сільчан, то їх проблемні питання стосувалися здебільшого земельних ділянок, які до цих пір є неузаконеними, саме через це частково і виникають конфлікти між жителями села.
Хочеться відзначити, що чимало робіт із благоустрою сіл, та й взагалі з покращення інфраструктури, зроблено силами сільської ради. Приємністю є і капітальний ремонт вулиць І.Франка (від церкви до вул. Виноградна), а також вул. 8 Березня, де також не обійшлося без допомоги самих односельчан.  А це означає, що як керівництво сільської ради, так і жителі прагнуть до покращення свого краю та життя своїх діток, докладаючи до цього спільні зусилля.

Прес-служба РДА.