- Нове життя - https://nz-ir.com -

Змагалися працівники закладів культури області

Іршавський райком профспілки працівників культури гідно представив команду до участі  у ІV обласній спартакіаді працівників закладів культури області, що проходила в м.Ужгород на стадіоні «Авангард». Члени профспілки змагалися у різних видах спорту:  легка атлетика   (Романець Вікторія, Котубей Іван)   сімейні старти ( Савко Ганна, Савко Володимир та Савко Ярослава), дартс (Варваринець Наталія), естафета (Котубей Іван, Романець Вікторія, Савко Володимир, Попдякуник Олександра).  А це члени профспілки Приборжавської дитячої школи мистецтв (голова профкому Романчук Олеся Михайлівна), профкоми клубних та бібліотечних працівників (голови профкомів Котубей Іван Іванович, Федоричко Марія Петрівна), які в цьому році, як і завжди, проявили активність у підготовці до спартакіади.
Учасників змагань вітали голова обласної ради профспілок Володимир Фленько, голова обкому профспілки працівників культури Наталія Товтин, начальник управління культури ОДА Вікторія Фролова, член ЦК профспілки працівників культури Юрій Глеба та вручили нагороди.
Іршавчани із-поміж 18 команд зайняли достойне четверте місце – і в сімейних стартах, і в легкій атлетиці.
Спортивні змагання між  членами профспілки культури, щире спілкування додало гарного настрою. Додому повертались з піднесенням, ставши переможцями у двох видах спорту: сімейні старти та легка атлетика.
Оксана Сідор,
голова райкому профспілки працівників культури, капітан команди іршавчан