Версія для друку Версія для друку

ДЕПУТАТ РАЙРАДИ ВІД СІЛЬЦЯ ПРИВІТАВ МЕДИКІВ

Сергія Лупака земляки обирають депутатом райради не вперше. Він є відомою і помітною постаттю в районі. Наполегливо опікується футболом у Сільці, докладає значних зусиль для розбудови інфраструктури села – зведення футбольної трибуни, сільського спортивного стадіону, дбає про матеріально-технічне забезпечення шкіл тощо. Ніколи не забуває привітати односельців, які працюють у різних установах, з нагоди професійних свят. Цими днями таке відзначали медики. Це люди, які дбають про найцінніше – наше здоров’я і життя.
Це й послугувало приводом для того, що Сергій Андрійович в черговий раз завітав до амбулаторії загальної практики сімейної медицини Сільця, яку очолює його колега – депутат райради Іван Фельцан. С. Лупак привітав колектив з професійним святом, побажав міцного здоров’я, щастя, нових успіхів на професійній ниві, здійснення задумів та вручив кожному подарунки.
Принагідно колеги-депутати обговорили найбільш актуальні питання, які турбують медичний заклад, виокремили насамперед ті, що можуть вирішити спільними зусиллями.
Іван КОПОЛОВЕЦЬ

Ваш отзыв

Ваш коментар