- Нове життя - https://nz-ir.com -

В Іршаві “ТАНЦЮЮТЬ ВСІ”…

15 травня в місті Іршава було проведено ІІ-ий районний фестиваль хореографії “Феєрія танцю”. Вже другий рік поспіль колективи дитячих шкіл мистецтв та аматорські самодіяльні ансамблі Іршавщини прагнуть здобути першість у фестивалі. Адже саме тут викладачі та їх вихованці можуть показати свою виконавську майстерність, новизну у постановці хореографічних композицій, яскраві костюми і вдало підібраний музичний супровід.
У фестивалі взяло участь близько 400 учнів. Це вихованці Іршавської, Ільницької, Сілецької, Білківської, Великораковецької, Довжанської, Кушницької та Приборжавської шкіл мистецтв. Показали свої вміння і учасники студії танцю “BE FREE” та народний танцювальний колектив “Юність” Ільницького будинку культури “Шахтар”.
На завершення свята численні глядачі мали змогу побачити масштабну хореографічну композицію “Як у нас на Україні”, в якій взяли участь всі учні та керівники студій.
Жоден з учасників не залишився без нагород — кожен колектив був відзначений дипломами Закарпатської обласної ради, пам’ятними медалями, а також солодким сюрпризом у вигляді величезного торта, зробленого танцюристами.
Депутат Закарпатської обласної ради Михайло Станко разом із врученими подарунками зачитав присутнім привітання від голови обласної ради Михайла Рівіса.
Позитивні емоції від танцювального дійства надовго залишаться в згадках учасників, їхніх батьків та глядачів вже традиційного фестивалю.
Крім депутата облради Михайла Станка, до організації фестивалю долучилися депутат Іршавської районної ради Петро Станко, Іршавський міський голова Степан Бобик, депутат облради Петро Добромільський та народний депутат України Павло Балога.