Версія для друку Версія для друку

Лідери, батьки і… адреналін

Сьогодні ми на адреналіні завершили навчальний рік з лідерами шкіл нашого району. Хоча розпочали збір з перегляду вистави «Ніч на Івана Купала» від учасників дослідницько-експериментального гуртка «Витоки», який працює на базі Великораковецької ЗОШ І-ІІ ст.
Керує ним Яна Поляк, яка вирізнається своєю неабиякою працьовитістю, креативністю, умінням своє палке захоплення творчістю передати вихованцям, пробуджувати у них донедавна їм невідомі чи, скоріш, нерозкриті особисті якості. Завдяки цьому, а ще вдало підібраному музичному супроводу, використанню спецефектів, глядачі (ними були педагоги нашого закладу, члени РУО «Лідер» і ГО «Іршавська батьківська районна рада», а також деякі педагоги-організатори шкіл) з великим захопленням спостерігали за подіями на сцені, за акторською грою хлопців і дівчат 6-8 класів. У тісній співпраці з директором школи В.І.Поляк, педагогом-організатором, співачкою Аліною Поляк нашій молодій колезі вдається пробувати свої сили у постановці і режисурі. Це щось нове для нашої позашкільної установи, та від того ще більш вражаюче.
І директор РБДТ Й.Ю. Мельник, і колега А.Й.Вайда, і голова РУО «Лідер» Саша Свида, яка сама вже багато років займається у театральному колективі, – усі щиро подякували і дітям, і їх наставникам і заслужено високо оцінили їх спільний творчий проект.
Не хотілося навіть покидати наш кінозал, але за його стінами на нас вже чекав другий пункт плану, а саме: змагання «Лідер не боїться перешкод». Вони включали два етапи: мотузкові атракції і мікроспринт. У них взяли участь 36 членів районної учнівської організації. Провести ці змагання люб’язно погодилися колеги з райСЮТур на чолі з директором І.І.Терпаєм. Він же й був учасником, оскільки разом з іншими головами батьківських комітетів шкіл району брав участь і в організації даного заходу.
З усіх учасників було створено 9 команд, кожна з яких обрала собі назву. Після ознайомлення з правилами команди екіпірувалися і рушили на дистанції. Обидва етапи були цікавими, все ж силу, витривалість, швидкість і впертість довелося проявити на мотузкових атракціях.
Усі команди впоралися із завданнями, але показали різний час. Перемогу отримала команда «Олімпійці». «Вікторія», у якій виступала і я, відстала трохи менше, ніж на хвилину, а кілька секунд позаду від нас опинилася команда «Цезар» . Завтра на нараді директорів 4 учням, що входили до складу команди-переможниці, будуть передані спільні грамоти ГО «Іршавська батьківська районна рада» (в. о. голови Є.І.Сапожнік) і РБДТ (директор Й.Ю. Мельник).
Цього навчального року нами виконано все, що було заплановано, і навіть трохи більше:)

Віра Глушко,
заступник директора РБДТ, координатор РУО «Лідер».

Ваш отзыв

Ваш коментар