- Нове життя - https://nz-ir.com -

Проблеми В.Раківця – на контролі в керівника району

У середу голова райдержадміністрації Олександр Горін свій черговий виїзний прийом громадян провів у Великораковецькій сільській раді. Першими висловлювали проблемні питання директори шкіл. Потім до керівника району зверталися важкохворі люди з проханням надати їм матеріальну допомогу. Звісно, Олександр Васильович відразу ж відреагував на звернення громадян та запевнив, що за декілька днів вони отримають матеріальну допомогу, яка хоча б трохи полегшить їм життя.
Одними з найболючіших проблем Великораковецьких шкіл І-ІІІ та І-ІІ ступенів є питання капітального ремонту будівель, заміни вікон, а також реконструкції спортмайданчика. Зі слів Великораковецького сільського голови Василя Худи, в селі вже давно заплановано будівництво міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям, який, швидше за все, розмістять на території школи. Також порушувались питання щодо шкільних перевезень, адже школу відвідують учні сусідніх шкіл.
Приємно зазначити, що сільський голова готовий діяти в інтересах громадян свого населеного пункту, знайшов спільну мову з керівником району, більшість порушених під час прийому громадян питань було вирішено.
Прес-служба РДА.