Версія для друку Версія для друку

«Власний дім» − допомога громадянам

Відбулося засідання робочої комісії з питань підтримки індивідуального житлового будівництва за програмою «Власний дім». За участі заступника голови райдержадміністрації, голови комісії Івана Мошколи та членів комісії на порядок денний винесли розгляд документів кредитозаймачів та питання встановлення розміру кредиту, що виділяється через фонд інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості по програмі «Власний дім».
Начальник відділу цивільного захисту населення РДА, секретар комісії Юрій Химинець ознайомив членів комісії із поданими документами від кредитозаймачів на будівництво житлового будинку, для впровадження енергозберігаючих технологій, (заміна вікон та зовнішніх дверей) житлового будинку.
Вивчивши пакети документів, що подані на розгляд комісії від кредитозаймачів, визначивши суму кредиту, комісія вирішила рекомендувати голові Іршавської райдержадміністрації надати клопотання до обласного фонду інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості по програмі „Власний дім”, про надання пільгового кредиту громадянам, які звернулися по допомогу.
Один пакет документів для облаштування інженерних мереж (водопостачання, водовідведення) та впровадження енергозберігаючих технологій (заміна вікон) житлового будинку за рішенням членів комісії було вирішено повернути для уточнення, доопрацювання.

Прес-служба РДА.

Ваш отзыв

Ваш коментар