Версія для друку Версія для друку

Звіт фракції

Ідучи на вибори, команда політичної партії «Об’єднання Самопоміч» в Іршавському районі брала на себе зобов’язання відстоювати інтереси громадян району і регулярно звітувати перед своїми виборцями. Пропонуємо вашій увазі звіт про роботу наших депутатів у районній та міській радах за 100 днів.
Звіт про роботу фракції у Іршавській районній раді,
керівник фракції –
Чедрик Ольга Андріївна.
За час роботи було сформовано дорадчу раду при фракції у районній раді з числа активістів нашої політсили, всі питання порядку денного сесій були попередньо обговорені та приймалися спільні рішення щодо голосування. Голова фракції Чедрик О.А. брала участь у роботі засідань комісій, президії районної ради. Ініціювала спільну нараду райради, РДА та голів сіл з приводу санітарного стану у районі та способу вирішення даного питання.
1. Зроблено проект рішення по впровадженню системи електронних закупівель держзакупівель «Prozorro» задля економії бюджетних коштів.
2. Зроблено 5 клопотань щодо питань, які стосуються формування видатків районного бюджету: асфальтування подвір’я Приборжавської ЗОШ, побудова огорожі у Зарічанській ЗОШ, відновлення водогону, облаштування трибуни на стадіоні в селі Ільниця, відкриття додаткової групи у ДНЗ села Заболотне.
3. Зроблено звернення щодо організації поіменного голосування депутатів Іршавської районної ради, що дасть змогу виборцям бачити позицію кожного депутата з того чи іншого питання.
4. Запит щодо звітування про виконання попередніх програм та ефективність освоєння коштів районного бюджету.
5. Наші депутати брали участь у всіх пленарних засіданнях, голова фракції брала участь у роботі президії з питань формування порядку денного кожної сесії, трьох спільних засіданнях комісій райради, брала активну участь у вирішенні питання з організації гарячого харчування учнів шкіл району в зв’язку із змінами чинного законодавства та фінансування.
Звіт про роботу фракції у
Іршавській міській раді,
керівник фракції –
Собко Віталій Васильович.
1. Внесено поправки до регламенту роботи міськради щодо роботи президії та кількісного складу фракцій.
2. Брав участь у роботі президії міськради як голова фракції, у засіданнях бюджетної комісії, провів як голова комісії з питань освіти, медицини, культури та соціального захисту населення засідання вказаної комісії.
3. Винесено на обговорення у міську раду питання із облаштування міського пляжу, перспективи літнього оздоровлення дітей.
4. Зроблено запит щодо встановлення смітників біля суб’єктів господарювання на території міськради, на виконання якого міськрада зробила звернення до всіх суб’єктів господарювання.
5. Прийнято звернення громадян та добилися вирішення питання щодо дамби на річці Іршавка, котра спричиняла затоплення дворогосподарств мікрорайону міста.
6. Ініційовано питання щодо зміни ставок податку на нерухомість для юридичних осіб з 0.08% до 0.16% для наповнення міського бюджету. 7. Спільно з підприємцями реалізовано задум по придбанню та встановленню смітників у центрі міста.
Наша невелика команда і надалі буде докладати максимум зусиль для покращення ситуації в місті та районі, інформувати виборців про результати роботи. Якщо у Вас є пропозиції та власні ідеї щодо вирішення проблем нашого району – звертайтеся за тел. 0977466927, обговоримо їх.

Ваш отзыв

Ваш коментар