Версія для друку Версія для друку

Іршавчани-старшокласники зустрілися з керівниками району

Нещодавно з візитом до райдержадміністрації навідалися молоді й допитливі іршавчани, учні Іршавської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. У стінах головного адмінбудинку району школярі мали змогу безпосередньо поспілкуватися з головою районної державної адміністрації Олександром Горіном та його першим заступником Ігорем Павлишином.
Розпочав розмову з молодим підростаючим поколінням Олександр Васильович, який наголосив на ключових моментах роботи місцевої державної адміністрації, розповів про реформи, які заплановані та проходять в Україні, про етапи формування повноцінного місцевого самоврядування.
Як зазначив керівник району, його приємно вразило те, що учні добряче підготувалися до зустрічі, попередньо заготували коротенькі доповіді та, не соромлячись, задавали актуальні запитання, порушували проблемні питання району та навіть озвучували свої бачення щодо вирішення тієї чи іншої проблеми. На запитання школярів про бюджет та фінансування району відповів перший заступник голови РДА Ігор Павлишин. Він намагався пояснити учням, що всі проблемні питання є на постійному контролі і якби не хотілося їх вирішити відразу, фінансування, на жаль, не вистачає, тому й доводиться робити все поетапно.
Завершуючи зустріч, Олександр Васильович побажав дітям у майбутньому бути гідними та свідомими громадянами, гарно навчатися та здобути освіту, яка б дозволяла отримувати гідну заробітну плату, аби можна на належному рівні утримувати сім’ю, із задоволенням іти на роботу та повертатися з неї.

Прес-служба РДА.

Ваш отзыв

Ваш коментар