Версія для друку Версія для друку

ДЕПУТАТИ ПОПРАЦЮВАЛИ НА ЗАСІДАННІ КОМІСІЇ

Минулого тижня на засіданні постійної комісії з питань управління майном і приватизації, будівництва, архітектури, інфраструктури, надзвичайних ситуацій та засобів масової інформації було розглянуто чотири питання.
Громадська організація ГО ДВО «Самозахист» звернулася до народних обранців надати в оренду приміщення, під службовий кабінет, в районному будинку культури. Спеціалісти юридичної сфери та комунального майна довивчать це питання, зокрема необхідну документацію організації та нададуть свої пропозиції. Також депутати погодилися з тим, щоб надати в разову оренду концертну залу райбудинку культури для благодійної вистави цирку «Галактика».
Йшла мова і про харчування дітей у школах району. Директори цих закладів погодили підприємцям заяви щодо надання в оренду приміщень до кінця навчального року для реалізації товарів, які не входять у підакцизну групу. Ці документи народні обранці взяли до уваги. Депутати також розглянули заяву підприємця з Довгого. У документі йдеться про те, щоб звільнити заявника від оплати оренди у зв’язку з неможливістю використовувати приміщення через підтоплення будівлі ґрунтовими водами. Зваживши на ситуацію, орендну плату не нараховуватимуть лише на період непридатності приміщення.
Депутати аргументовано висловлювали свої зауваження та пропозиції з порушених питань. Участь у роботі комісії взяли голова райради Віктор Симканинець та його заступник Володимир Половка.
Іван КОПОЛОВЕЦЬ.

Ваш отзыв

Ваш коментар