- Нове життя - https://nz-ir.com -

СПАДКОЄМЦІ КРОТОНА – у числі КРАЩИХ

В м. Мукачево відбувся перший у цьому році чемпіонат області з боксу серед юнаків 2002-2003 р.н. Близько півсотні юних спортсменів з’їхалися у місто над Латорицею, аби вибороти собі право захищати честь рідної області на чемпіонаті України. У змаганнях взяли участь 9 команд з 8 регіонів Закарпаття.
За підсумками фінальних боїв, кращими стали досвідчені мукачівці: Юрій Попелич, Мілан Рокіцан, Михайло Маркович, ужгородець Микола Поташник, Максим Пивовар з Чопа.
Стрімко увірвався в еліту кращих юнаків Закарпаття Володимир Горзов – учень 7 класу Білківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, вихованець спортивного клубу «Кротон». Володимир Горзов близько року тренується під контролем перспективного молодого тренера Романа Ільницького – вихованця відомого в Закарпатті тренера Валерія Вишньова.
За час співпраці з Романом Ільницьким молодий боксер, за словами головного тренера області, відчутно додав у своїй технічній та тактичній майстерності. Минулого року він дебютував у чемпіонаті України у Вінниці. Незважаючи на зайняте 5 місце, його бій з чемпіоном України відзначений старшим тренером України серед юнаків. Володимир Горзов був запрошений на збори по підготовці збірної України до чемпіонату Європи. Але у юного білківчанина свої плани – перш за все стати кращим в Україні. До здійснення його мрії залишається ще чимало часу, адже чемпіонат України відбудеться у кінці квітня в Ужгороді. Побажаємо юнаку успіху у здійсненні його мрії.
В. Береговий