Версія для друку Версія для друку

Мукачівська «Рукавичка» для нас щаслива

В останні дні січня в Мукачівському спортивному клубі «Рукавичка» відбувся чемпіонат Закарпатської області з боксу серед юніорів 2001-2000 р.н. та молоді 1999-1998 р.н. У змаганнях взяли участь понад сімдесят спортсменів з усієї області.
Іршаву представляли двоє боксерів ДЮСШ «Колос», тренер Іван Ковач – головний тренер юніорів Закарпаття. Організатори турніру головною метою змагань зробили відбір до збірної команди області для подальшої участі у чемпіонатах України, та популяризацію спорту серед дітей та підлітків, ведення здорового способу життя, залучення до занять спортом.
Юні боксери з Іршавщини показали високий рівень підготовки. Юрій Ряска у ваговій категорії до 57 кг став чемпіоном області серед юніорів, а Віталій Кудрей у фіналі поступився більш досвідченому боксеру і зайняв друге місце серед молоді у ваговій категорії до 52 кг.
Зазначимо, ще один іршавчанин Віталій Ковач, який входить до складу збірної України, зараз знаходиться на зборах у Трускавці разом зі збірною серед юніорів 2001-2000 р.н. Під керівництвом головного тренера збірної Олега Малованюка він готується до чемпіонату Європи.
Як зазначив тренер юних спортсменів Іван Ковач, тепер юніори готуються до зонального чемпіонату, який стартує вже в середині цього місяця.

Ваш отзыв

Ваш коментар