Версія для друку Версія для друку

ВИЯВЛЯЄТЬСЯ, ВИБОРЦЯ ТЕЖ МОЖНА ЛОХАНУТИ…

Я завжди вірив у справедливі вибори. Ходив на виборчу дільницю, голосував, віддавав свій голос за найдостойніших. Але, виявляється, під час виборів теж можна хімічити.

Минулої неділі, як законослухняний громадянин разом із дружиною і двома донечками пішов на виборчу дільницю №201171, що на вулиці Шкільній, 25 м. Іршава. Взяли бюлетені, розписалися за них і пішли в кабінку для голосування. Уже там виявив, що замість бюлетеня округу №4 мені підсунули бюлетень №5. Так само зробили з моєю дружиною і донечками. Коли я звернувся (усно) до членів комісії в чому справа, вони з криком говорили, що вже нічого вдіяти не можна, бо вже розписалися за взяті бюлетені. Я звичайно, міг написати заяву, оскаржувати їх дії, але вирішив: це все рівно нічого не дасть, бо вони так діють із самого ранку і будуть продовжувати свою справу. Так само нахабно поступили із ще одним кандидатом – Василем Байрацьким. Уже вранці дізналися, що жителі будинку №27 (у одному із під’їздів) теж отримали такі ж бюлетені.

Задаюся питанням: на кого працювали члени виборчої комісії? І чи треба йти в депутати таким шляхом?

Схема настільки проста, що не треба виборцям і гречку роздавати (обійдуться!) треба лише підкупити членів виборчої комісії. Леоніду Черновецькому далеко до іршавського ноу-хау. Досить поміняти бюлетені і ти депутат!

Думаю, так поступити в Іршаві і з багатьма кандидатами у депутати. Та нехай це буде на їх совісті, а правоохоронним органам – на замітку.

 

Василь ШКІРЯ.

Ваш отзыв

Ваш коментар