Версія для друку Версія для друку

КЕРІВНИК ІРШАВСЬКОЇ МІЛІЦІЇ ЗУСТРІВСЯ З ЖУРНАЛІСТАМИ

Виконуючий обов’язки начальника Іршавського райвідділу міліції, підполковник Юрій Огняник провів зустріч із місцевими журналістами Василем Шкірею, Ліаною Демчик та Мариною Данканич. Він проінформував медійників про оперативну обстановку на території району, акцентував увагу на співпраці правоохоронців із засобів масової інформації.

Юрій Васильович у першу чергу запросив журналістів до співпраці, обмінюватись інформацією, особливо у період передвиборчої компанії.  Вибори на Іршавщині повинні пройти у правовому полі.

Редактор газети «Нове життя» Василь Шкіря, запитав у керівника міліції «Яка  відповідальність за порушення виборчих прав громадян?»

Юрій Васильович нагадав, що в Україні посилено кримінальну відповідальність  за порушення виборчого законодавства, зокрема за підкуп виборців і фальсифікацію результатів голосування. Тож винні цілком реально можуть опинитись за гратами аж до 7 років. Є і адміністративна відповідальність, де штрафи сягають 1700 гривень, а  стягнення на посадових осіб – 3400 гривень.

Речник Іршавської міськради Ліана Демчик цікавилась чи братимуть участь в охороні громадського порядку  під час виборів члени громадських формувань.

Керівник міліції відповів, що на даний час на території району зареєстрована велика кількість  громадських формувань. На жаль, співпраця по охороні громадського порядку, не завжди на належному рівні.

Користуючись нагодою Ліана Демчик поцікавилась, як будуть забезпечувати правоохоронці громадський порядок під час святкування Дня міста, яке буде відзначатись у першу неділю жовтня?

Юрій Огняник запевнив, що  особовий склад райвідділу надійно забезпечить охорону громадського порядку під час святкування Дня міста.

Журналіст Марина Данканич запитала у керівника міліції, яка на даний час оперативна обстановка в районі?

Юрій Васильович повідомив, що криміногенна обстановка у районі знаходиться під постійним контролем, проводиться профілактика, вживаються всі необхідні заходи по недопущенню правопорушень.

Оскільки це була, фактично перша зустріч нещодавно призначеного керівника Іршавської міліції Юрія Огняника з місцевими журналістами, розмова також торкнулась біографічних даних. Юрій Васильович коротко розповів про місця попередньої служби та проживання, перші враження від очоленого ним колективу міліції.

Віта Горзов,

Іршавський РВ УМВС.

Ваш отзыв

Ваш коментар