Версія для друку Версія для друку

ВІРА В СЕБЕ ДАРУЄ КРИЛА

Минулої неділі у селі Ільниця відбулася концертна підсумкова частина благодійного проекту «Подаруй крила».
Участь у концерті прийняли й дітки Ільницької школи-інтернату, виступивши на сцені з віршами талановитої мешканки Іршавщини Оксани Вовканич, яка є однією з організаторів проекту.
На сцені виступив православний хор села Довге, вихованці Ярославни Шопи виконали деякі пісні акапельно, одна з яких навіть прозвучала на грецькій мові, а оплески присутніх на святі зірвала пісня Тіни Кароль – «Україна – це ти».
Неабиякої радості для малечі Іршавщини принесли своїм танцем три костюмовані ведмеді, які після виступу порадували всіх охочих тисячею безкоштовних морозив, організованих ільничанами – Юрієм Поповичем та Євгеном Стільником.
Під час концертної програми всі присутні мали можливість зробити надпис-побажання на «ромашці» для діток-інтернатівців, а по закінченню директор школи пообіцяла розмістити кольорові подарунки на стінах закладу на добру згадку.
Ще одним величезним сюрпризом для дітей та гостей свята став двоповерховий святковий торт, який організатори назвали «Одне день народження на всіх», зроблений у патріотичних кольорах, який також був безкоштовний. Та, напевне, найбільшим подарунком стали для дітей, обіцяні організаторами проекту, 80 комплектів постільної білизни.
Ініціатори проекту – Оксана Вовканич та Марина Данканич висловилюють велику вдячність людям, які без сумнівів і вагань допомогли реалізувати проект,.
«Вихованцям та педколективу Ільницької школи-інтернату бажаємо бути по-справжньому щасливими, впевненими у завтрашньому дні, вірними своїм мріям! Мирного неба над головою та рідної землі під ногами!» – побажали ініціатори.
Оксана ІЛЬНИЦЬКА.

Ваш отзыв

Ваш коментар