- Нове життя - https://nz-ir.com -

ГІМН ПО-ОСОБЛИВОМУ ЛУНАВ, ДЕ ПАМ’ЯТНУ ДОШКУ ВОЇНУ-АФГАНЦЮ ВІДКРИВАЛИ…

Цьогоріч сонце по-справжньому щедро пестило нас своїми променями. Це неабияк сприяло тому, що дітки дуже гарно відпочили, набралися сил… І вже постукало в двері перше вересня, яке покликало усіх учнів за парти. Справді особливим цей день був у Білківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, адже тут ще й пам’ятну дошку відкривали воїну-афганцю. З гарним і піднесеним настроєм вишикувались дітки на урочисту лінійку… Як і належить, перше вересня відкрив директор Білківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Петро Васильович Чорба. Він побажав учням наснаги, здоров’я, успіхів у навчанні, а також радувати своїми добрими починаннями батьків.
Відтак слово для виступу було надано голові райдержадміністрації Олександру Горіну. Керівник району з теплими словами привітань звернувся до колективу школи, учнів, батьків, побажав усім здобутків у всіх справах та всіляких гараздів.
Тепло вітав земляків заступник голови районної ради Петро Добромільський. Посадовець зауважив, аби здійснювалися усі заповітні мрії учнів, батьків, вчителів. Також сказав, що діти – це наше майбутнє, серед них в подальшому будуть вчителі, лікарі, бізнесмени тощо. Тому за дітей треба належно дбати.

Відбулось відкриття пам’ятної дошки воїну-афганцю. Керівники району прийшли з подарунками руками. Грамотою райдержадміністрації було нагороджено директора Білківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Петра Васильовича Чорбу, заступника районної організації Спілки воїнів Афганістану Володимира Олександровича Горзова.

Грамоти районної ради з нагоди ювілеїв вручено вчителю хімії Петру Петровичу Пекарюку, вчителю початкових класів Марині Михайлівні Фірка, вихователю групи продовженого дня Юлії Олександрівні Васильцюн.
Окрім цього, первачки отримали від депутата Верховної Ради України Павла Балоги папки і набори для навчання. Також Петро Добромільський подарував учню з багатодітної сім’ї Віталію Шляхті мобільний телефон. Такий подарунок раніше отримав прогресивний і перспективний співак Микола Гога.
На завершення Олександр Горін запалив біля дошки лампадки.
На відкритті пам’ятної дошки також побували керівник апарату райдержадміністрації Олег Васильович Козенюк, начальник відділу освіти райдержадміністрації Єлизавета Михайлівна Яцканич.
З вітальним словом на урочистій лінійці виступив Білківський сільський голова Василь Семенович Зейкан. З напутнім словом до присутніх звернулися благочинний Іршавського благочиння, настоятель православного Петро-Павлівського храму с. Білки о. Георгій Чулей, а також авторитетний настоятель цього храму о. Іоан Лупак. Священослужителі освятили і пам’ятну дошку.
До речі, первачків у світ знань цьогоріч поведуть Лариса Іванівна Бундз та Ганна Петрівна Кондратюк.
Виконавцем організаторських заходів відкриття пам’ятної дошки воїну-афганцю Михайлу Михайловичу Горзову, який був учнем школи, виступила дирекція закладу. Всі роботи по її встановленню здійснено завдяки депутату районної ради, заступнику районної організації Спілки воїнів Афганістану Володимиру Горзову. Участь у відкритті пам’ятної дошки взяли представники районної організації Спілки воїнів Афганістану, яку очолює Іван Іванович Митровцій.
Плідного всім нового навчального року.