Версія для друку Версія для друку

ЗАСЛУЖЕНІ НАГОРОДИ — ВЕТЕРАНАМ

У трагічні роки Другої світової війни сотні тисяч синів і дочок України самовіддано боролися проти німецько-фашистських загарбників, дуже дорогою ціною була здобута перемога. Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Мільйони українців пройшли крізь пекло і не скорилися.
Днями стареньких, але усміхнених ветеранів Другої світової війни, Героїв нашої Іршавщини щиро зустрічали у стінах районної державної адміністрації.
Під керівництвом голови райдержадміністрації Олександра Горіна та за участі керівника апарату Олега Козенюка, начальника відділу організаційно-кадрової роботи апарату РДА Федора Халака та начальника управління праці та соціального захисту населення Іршавської РДА Василя Черепка відбулося нагородження іршавчан, які Указом Президента України нагороджені відзнакою Президента України – ювілейною медаллю «70 років Перемоги над нацизмом».
Один за одним ветерани отримували нагороди, раділи зустрічі з друзями, спілкувалися.
Далі голова районної державної адміністрації поцікавився, чи задоволені ветерани послугами, які надає їм держава, чи мають вони побажання, а, можливо, і внесення корективів у роботу установ, які повинні їх обслуговувати. У свою чергу ветеранів цікавили пільги на опалення, питання путівок до оздоровчих закладів тощо, на що, у межах компетенції, вони отримали розгорнуту вичерпну відповідь від начальника управління праці та соціального захисту населення РДА Василя Черепка.

Ваш отзыв

Ваш коментар