Версія для друку Версія для друку

КОНКУРС СЕРЕД ЛИСТОНОШ ТРИВАЄ

Читачам районної газети «Нове життя» відомо, що видання проводить конкурс серед листонош. Ті, які за підсумками півріччя передплатили найбільше районки, отримують грошову винагороду. За перше місце отримують триста гривень, за друге – двісті, за третє – сто. Серед переможців уже були поштові відділення різних населених пунктів. На цей раз лідерами визначили Сільце. Другу сходинку посіли листоноші райцентру. Днями головний редактор «Нового життя» Василь Шкіря завітав у поштове відділення Іршави та вручив листоношам премію. За словами редактора, серед іршавчан є вчителі, лікарі, бізнесмени, власники крамниць. Вони довіряють листоношам. А це важливо для росту передплати районного видання. Побажав працівникам пошти успіхів.
Мар’яна Василівна Глеба трудиться на поштарській ниві вже десять років. Вміє знайти спільну мову з клієнтами, підтримати й розрадити їх у важку хвилину, а це теж неабияк важливо у роботі. Вона обслуговує жителів близько тринадцяти вулиць. На її ділянці знаходиться багато офіційних районних установ. Сумлінно ставиться до своїх обов’язків.
Ольга Петрівна Кополовець має найбільший стаж роботи. Служінню людям віддала двадцять вісім років. Стільки ж вулиць на її ділянці, на якій надає послуги жителям Іршави. Заслужила серед людей неабияку повагу. Очевидно, саме тому за самовіддану працю три роки тому отримала почесну грамоту на відзначення значного особистого внеску у розвиток пошти і нагрудний знак Укрпошти.
Іван Іванович Глеба працює на цій роботі вже більше двох років. За цей час дуже добре зарекомендував себе. Люди з-понад двох десятків вулиць завжди раді його візиту, з повагою ставляться до його важкої праці. Зі своїми клієнтами знаходить взаємопорозуміння і підтримку у багатьох робочих питаннях. За це вони йому щиро вдячні.
Лідія Борисівна Горбач обслуговує жителів двадцяти вулиць. Працює тільки з нового року. Робота їй дуже подобається, тому докладає всіх зусиль, щоб професійно справлятися зі своїми обов’язками. Вважає, що бажання і вміння йти на компроміс багато важить в будь-якій роботі.
Отже, конкурс серед листонош й надалі триває.
Іван СТЕПОВИЙ

Ваш отзыв

Ваш коментар