Версія для друку Версія для друку

Виїзна нарада в школах

В Білківській та Імстичівській ЗОШ готуються до нового навчального року та опалювального сезону
Нещодавно тимчасова комісія районної ради відвідала загальноосвітні школи села Білки та Імстичова.
В склад комісії увійшли заступник голови райради Петро Добромільський, голова постійної комісії з питань розвитку, будівництва, архітектури та благоустрою Іван Завидняк, голова постійної комісії з питань управління майном та приватизації Валерій Василець та начальник відділу управління майном спільної власності територіальних громад сіл, міста району виконавчого апарату Віта Чорноличак. Разом з членами комісії на перевірці були присутні директори шкіл – Іван Добра (Імстичівська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Оксана Береш (Білківська ЗОШ І-ІІІ ст.).
Метою даної виїзної наради була перевірка ходу ремонтних робіт по підготовці до нового навчального року та опалювального сезону.
У обох школах наразі проходить завершальний етап заміни старих вікон на пластикові. Кошти для цього виділено по Програмі енергоефективності та енергозбереження Іршавського району.
— У Імстичівську та Білківську ЗОШ комісія райради приїхала, щоб подивитись стан виконання ремонтних робіт по заміні вікон для ефективного енергозбереження в новому навчальному році, — каже Петро Добромільський. — Адже з теперішньою економічною ситуацією та ціновою політикою уряду щодо тарифів на енергоносії ми повинні зробити все в районі для того, щоб нашим діткам під час навчання було комфортно і без шкоди здоров’ю знаходитись у освітніх закладах. Також нас приємно здивувало, що в школах повним ходом йдуть і інші роботи. Педагогічний колектив, батьки та будівельники спільно роблять косметичні ремонти в класах, приводять до ладу будівлі шкіл та прилеглу територію. Щодо оцінки ходу ремонтних робіт, то можу сказати, що такими темпами Імстичівська та Білківська ЗОШ до 1 вересня 2015 року будуть готові приймати своїх учнів у школах з новими вікнами та відремонтованими класами, – розповідає Петро Добромільський.

Ваш отзыв

Ваш коментар