Версія для друку Версія для друку

У Білках діти відпочили у таборі «Тавор»

Минулого тижня з 14 по 17 липня у селі Білки пройшов літній релігійний табір для дітей.
Табір було створено за фінансової підтримки депутата районної ради Петра Добромільського при греко-католицькому храмі апостолів Петра і Павла під назвою «Тавор». Настоятель храму отець Віталій Шелемба.
Отець Віталій багато часу приділяє роботі з молоддю, саме тому було вирішено створити «Тавор». В ньому відпочивало, вчилось та збагачувалось духовно близько 85 дітей з села Білки та міста Іршава.
Петро Добромільський каже, що духовний розвиток молоді – це основа розвитку України, за ними майбутнє нашого краю та нашої країни. Адже від того, як сьогодні виховується, здобуває освіту, духовно і морально збагачується підростаюче покоління, через декілька років залежатиме рівень розвитку демократичних та християнських цінностей в державі.
Протягом 9-и годин на день діти віком від 12 до 15 років весело проводили час, граючись у різні розважальні і повчальні ігри, до прикладу:  КВК, квест, «Веселі старти», грали в логічні ігри та інше. У маленьких іршавчан навіть з’явилася своя фотозона.
Кожного дня вихованці табору виконували Молитву за Україну, а деколи і по кілька разів.
Як розповів ​о. Віталій,  подібні табори існують у декількох містах України. Їх головна мета – сприяти у християнському вихованні підростаючого покоління. Діти, які знаходились у «Таворі», збагачувались морально, духовно та фізично. Вони щодня безкоштовно харчувались, адже депутат райради П. Добромільський взяв на себе оплату харчування учасників табору.
Кожен день у юних вихованців табору розпочинався з Служби Божої.  Також діти кожного дня спілкувалися на релігійну та різного роду просвітницьку тематику.
Вл.інф.

Ваш отзыв

Ваш коментар