Версія для друку Версія для друку

Профілактичні бесіди із дітьми на відпочинку

Днями правоохоронці Іршавського райвідділу міліції, капітан Вікторія Горзов та старший лейтенант Яна Горзов завітали у гості до дітей у табори відпочинку «Зачарована Долина» та «Смерековий камінь».
Перша зустріч правоохоронців із дітьми відбулась у «Смерековому камені», де відпочивають діти із усієї області. Цей відпочинок був організований Мукачівською православною єпархією.
Вікторія Горзов розповіла дітям, як себе поводити, аби не вступати в конфлікт із Законом, а також пояснила, з якого віку настає кримінальна та адміністративна відповідальність.
У продовження зустрічі Яна Горзов ознайомила дітей з власною професією, розповіла про роботу дільничних, слідчих, оперуповноважених карного розшуку.
У свою чергу діти розповіли про свій відпочинок у таборі, адже крім вихователів, із ними знаходяться на відпочинку священники.
Наступна зустріч правоохоронців відбулась у таборі відпочинку «Зачарована Долина», де відпочиває 120 дітей із Київської області. Серед відпочиваючих були діти, які вже не вперше на Закарпатті проводять свої літні канікули. Із їх розповідей, чудова природа урочища Кам’янки та організатори відпочинку сприяють тому, щоб вони після канікул на Закарпатті успішно розпочали новий навчальних рік.
Гостей із Київщини під час зустрічі цікавила робота місцевих правоохоронців, як вони виїжджають на виклики, як затримують небезпечних злочинців. На ці всі питання Вікторія та Яна Горзов надали відповіді й запросили у гості до райвідділу.
Правоохоронці сподіваються, що такі зустрічі на відпочинку не тільки пізнавальні, а й корисні для кожної дитини. Адже основна мета таких зустрічей – убезпечення дітей від негативних факторів, збільшення їх інформованості про небезпеку та безпосередній захист, – каже т.в.о.начальника райвідділу міліції, підполковник Дмитро Антол.

Віта Горзов.

Ваш отзыв

Ваш коментар