Версія для друку Версія для друку

Навчання? Не думаю!

Літо в розпалі! Сонце, довгоочікувані канікули для наших школярів, час, коли вони можуть відпочивати, займатися своїми улюбленими справами. Але яким же чином влаштувати дозвілля, щоб діти не тільки відпочили, але і оздоровилися, пограли у рухливі ігри, а гарні враження від літніх канікул зігрівали їх ще довго?
Шкільна наука завершилась, і розпочались тримісячні розваги. Кожен день для дітлахів повинен бути насичений та цікавим, адже байдики бити їм нецікаво. Тому правильно організованим відпочинок допоможе як батькам, так і дітям із користю провести літо. Хіба кожна мама не мріє побачити свою дитину щасливою та повною енергії?
Дитячі табори, поїздки на море, відпочинок на природі… Усе це допоможе урізноманітнити та насичити кожен новий день. Тому у м. Іршава відкрито дитячий табір, який функціонує із липня. У цьому місці дитина зможе добре відпочити, оздоровитись, смачно попоїсти та повернутись додому із позитивними емоціями. Велике значення для цікавого відпочинку дітей має заздалегідь продумана, добре спланована виховна робота. У програмі табору ігри, квести, різноманітні майстер-класи, аквагрим, відвідування 3D-кінотеатру, комплексні обіди та підвечірок.

Христина Гозда,
3 курс, журналістика
Фото : Irshava News

Ваш отзыв

Ваш коментар