Версія для друку Версія для друку

СІЛЕЦЬКІ «ПОШТАРІ» ПРОДОВЖУЮТЬ ТРАДИЦІЮ

Вже закінчилося чергове півріччя. Як повідомлялося, газетою було продовжено конкурс серед листонош, переможців якого традиційно нагороджуємо. На цей раз, як і в попередній, сілецькі листоноші стали кращими. Отже, можна сказати, що вони продовжують традицію.

Із приємною подією їх привітали головний редактор районної газети Василь Шкіря та депутат районної ради Сергій Лупак. Вони побажали листоношам міцного здоров’я, вдячних клієнтів, здобутків на професійній ниві. Земляки знають про багато добрих справ Сергія Андрійовича. Він заохочує всі добрі починання сільчан, докладає чимало зусиль для розвитку спорту в селі та районі, відчутно підтримує місцеву футбольну команду, з подарунками завжди вітає з професійними святами колективи закладів соціальної сфери та місцевих підприємств.

Поштове відділення у Сільці відкрито близько п’ять років тому. Тут семеро чоловік фахово надають різноманітні поштові послуги. Мова йде про Оксану Василівну Пинзеник, Оксану Юріївну Попович, Ганну Михайлівну Кинів, Емму Василівну Спиридонову, Ганну Андріївну Мішко, Ольгу Юріївну Лазорик, Марію Петрівну Костелеба. Відділення обслуговує Сільце та Заріччя, а це 1775 дворогосподарств. Кожній листоноші депутат райради Сергій Лупак вручив подарунки. Отже, бажаємо працівникам поштового відділення нових перемог.

Іван СТЕПОВИЙ.

Ваш отзыв

Ваш коментар