Версія для друку Версія для друку

ВИХІДНІ, ПОВНІ ЕМОЦІЙ ТА ПРИЄМНИХ ВРАЖЕНЬ

Вихідні дні 27-28 червня видалися неабияк насиченими різними цікавими подіями, які відбувалися в с. Лисичево Іршавського району. Окрім головного свята «Гамора-2015», лисичани та гості села мали змогу повболівати за юних спортсменів на дитячому футбольному турнірі.

Турнір проходив у два етапи: перший день змагань був відбірковим, в результаті якого із семи команд-учасниць до фіналу потрапили тільки чотири, які наступного дня змагалися за призові місця. Дітки показали надзвичайну, справжню боротьбу. Кожна з команд прикладала максимум зусиль для перемоги.

Отож, після запеклої, але справедливої боротьби третє місце посіла команда з с. Вільхівка, друге – гравці з м. Київ, а почесне перше місце дісталося футболістам із с. Бронька. Всі команди-переможці були нагороджені грамотами відповідних ступенів, кубком та шкіряними футбольними м’ячами. Великою приємністю для маленьких спортсменів стало нагородження на сцені «Гамори-2015».

Не менш приємним для присутніх на фесті став музичний подарунок – виступ переможця останнього сезону телешоу «Голос країни» Антона Копитіна, за безпосереднього сприяння громадського активіста, підприємця Юрія Поповича та його команди. За словами Антона: «І хоча я втратив свій дім у рідному Донецьку, як не дивно, тут я почуваюся, ніби вдома». І глядачі, і наш гість залишилися дуже задоволеними. Свято вдалося!

 

Ю.В. Попович

Ваш отзыв

Ваш коментар