Версія для друку Версія для друку

ВІДБУВСЯ СЕМІНАР З СЕКРЕТАРЯМИ СІЛЬСЬКИХ РАД

В малому залі райдержадміністрації відбувся семінар-нарада з секретарями сільських та міської рад. Розпочав семінар заступник начальника Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Василь Граб. Василь Іванович поінформував про роботу відомства, обговоривши з присутніми актуальні питання, що стосуються роботи сільських рад.

На тему «очищення влади на місцевому рівні» з присутніми спілкувалась Людмила Куртинець, начальник відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи виконавчого апарату районної ради. Людмила Олександрівна більш детально зупинилась на порядку проведення перевірки достовірності відомостей, передбачених Законом України «Про очищення влади».

Начальник архівного відділу райдержадміністрації Михайло Тернинко доповів про стан впорядкування документів Національного архівного фонду. Присутні мали можливість також з’ясувати деталі роботи щодо призначення субсидій. Роз’яснення надала Віра Буркуш, заступник начальника управління соціального захисту населення РДА.

Найбільш обговорюваним пунктом порядку денного було добровільне об’єднання територіальних громад. У форматі питання-відповідь секретарі місцевих рад поспілкувались на цю тему  з керівником апарату РДА Олегом  Козенюком. Олег Васильович наголосив, що позиція обласного та районного керівництва полягає в тому, що об’єднання має відбуватись виключно на добровільних засадах. Секретарі розповіли про ситуацію на місцях та реакцію громад на цю тему. Наразі практично у всіх сільських радах тривають обговорення даного питання.

ПРИВІТАЛИ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ

Працівники райдержадміністрації відсвяткували своє професійне свято – День державної служби. Т.в.о. голови РДА Віктор Симканинець привітав колег зі святом, наголосивши, що професія державного службовця – важлива, клопітка та відповідальна праця людей, які виконують її переважно за покликанням і демонструють справжню відданість справі та бажання служити людям.  Від імені районної ради та від себе особисто вітання висловив заступник голови райради Петро Добромільський. Петро Петрович  наголосив, що довіра до влади починається з державного службовця, який фактично відіграє роль посередника між державою та народом.

За добросовісне виконання своїх службових обов’язків, активну участь у громадському житті колективу та з нагоди професійного свята окремих працівників райдержадміністрації керівники нагородили грамотами та подяками.

Віктор Симканинець зазначив, що надзвичайно приємно констатувати той факт, що в ІІ турі всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», участь в якому брали представники всіх районних державних адміністрації нашої області, у номінації «Кращий керівник»  перемогу отримав саме представник Іршавщини.

В чесній та справедливій боротьбі перше місце посів начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату Іршавської РДА Федір Халак.

Ваш отзыв

Ваш коментар