- Нове життя - https://nz-ir.com -

КОЖНА ЗУСТРІЧ ІЗ ІВАНОМ БАЛОГОЮ БАЖАНА

Кожна зустріч народного депутата України Івана Балоги із жителями Сільця перетворюється у вирішення наболілих проблем. Тому щоразу селяни чекають його із нетерпінням. На цей раз він прийшов на зустріч із начальником автодоріг Закарпатської області Михайлом Поповичем. Мова йшла про ремонт доріг не тільки цього населеного пункту, а й району. Зокрема, Довгого, Кушниці, Кам’янського і Хмільника, де, до речі, ремонтні роботи вже розпочато.

−У нашому селі, − каже Сілецький сільський голова Віктор Кузьма, − плануємо зробити асфальтне покриття вулиці І.Франка, яка наразі знаходиться у занедбаному стані. Мова йде також про ремонт інших вулиць.

І.І. Балога вже чимало зробив для села. Це і перекриття даху на будинку культури, добудова приміщення ДНЗ №2, що дало змогу відкрити додаткову групу, зроблено капітальний ремонт вулиці Виноградна, відкрито футбольне міні-поле із штучним покриттям. Крім того, Іван Іванович неодноразово надавав допомогу греко-католицькій громаді Сільця.

Разом із Іваном Балогою в обговоренні назрілих проблем взяли участь голова районної ради Іван Савко і т.в.о. голови РДА Віктор Симканинець.

Василь ШКІРЯ.