- Нове життя - https://nz-ir.com -

РАЙОННА АКЦІЯ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

«Щиро раді бачити вас – таких гарних, життєрадісних, усміхнених. Маю надію,що такий настрій буде панувати весь день,адже причина дуже поважна: 1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний День захисту дітей.

Перше червня – це святковий день не тільки для дітей, але й для дорослих також. І нехай зібрались ми сьогодні, а не вчора, це не здається суттєвим, щоб завадити нам сьогодні радіти миру, сонцю, ясному небу. Тож бажаємо Вам дітки гарно провести свій час.» – з такими словами привітав ведучий свята всіх присутніх на площі перед районним будинком культури  цього прекрасного сонячного, літнього дня.

Сьогодні на площі діти показали свій талант через малюнок на асфальті на тему «Майбутнє України – очима дітей» в спеціальних секторах, які були позначені на сцені.

Відкрили концертну програму Анастасія Бокотей та Поліна Тернинко піснями «Молитва за Україну» і «Карпатська привітальна», учасники зразкового дитячого фольклорного ансамблю «Кирниченька» Іршавського РБК (керівник Едіта Канчій). Продовжили програму учасники дитячого зразкового цирку «Весела арена», керівник Попович Ніна Яківна з номерами «Катушки», «Жонглер» Павло Четей, «Моноцикл» Олександра Самарук, «Каучук», «Партерне кільце», «Хула-хуп» Євгенія Лендєл, «Партерний етюд» та дует Анюта Вовканич, Ярослава Савко «Полечка» і тріо Владислава Трикур, Тарас Шаленик, Дарина Ловска з твором «В’язанка» сопілкарів Ільницької дитячої школи мистецтв під керівництвом Людмили Олександрівни Свіщо.

На завершення акції дітей привітала зі святом начальник відділу культури і туризму Іршавської районної державної адміністрації Ганна Михайлівна Матіко та подарували веселі пісні Поліна Тернинко «В’язанка», Андрій Ерделі «Вівчарик» та Анастасія Бокотей «Сто відсотків щастя».