Версія для друку Версія для друку

ОСВІТЯНИ ТРАДИЦІЙНО ГОТУЮТЬСЯ ДО ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Закінчується черговий навчальний рік. Треба, як то кажуть, підтягти хвости, належно організувати випускні лінійки та вечори, дбати за літній відпочинок. Словом, клопотів у освітян зараз вистачає. Аби все пройшло на відповідному рівні, начальник відділу освіти РДА Єлизавета Яцканич зібрала директорів шкіл на чергову нараду, яка відбулася цими днями у районному будинку дитячої творчості.

Йшлося про зовнішнє незалежне тестування, нововведення з цього питання, підсумкову державну атестацію, особливості цьогорічного літнього оздоровлення дітей, процедуру нагородження медалями випускників. Було проаналізовано низку листів, які надійшли на адресу відділу з профільних міністерства та департаменту.  Участь у нараді взяли керівники району. Учасники зібрання також мали нагоду задати їм свої запитання.

Зокрема, т.в.о. голови РДА Віктор Симканинець поцікавився ходом ремонтно-будівельних робіт в навчальних закладах, а також подякував директорам шкіл за належну організацію ЗНО.

 Голова райради Іван Савко зазначив, що спільно краще долати проблеми в сфері освіти та акцентував увагу на більш ширшому висвітленні роботи цієї галузі у ЗМІ, збільшенні кількості статей про заслужених працівників освіти у народному сенсі цього слова. Також сказав, що нарікань на роботу директорів та педагогів  шкіл не надходило.

Керівник освітян  Єлизавета Яцканич   виступила з окремих важливих питань, коротко проаналізувала навчальний рік, підсумувала організацію ЗНО. Тих, хто у травні святкував день народження, привітали з такою приємною подією.

Іван СТЕПОВИЙ

Ваш отзыв

Ваш коментар