Версія для друку Версія для друку

ІРШАВСЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ ПОВЕРНУЛИ ДОДОМУ ЧОТИРЬОХ НЕПОВНОЛІТНІХ ВТІКАЧІВ

Про зникнення хлопців до Іршавського райвідділу міліції повідомила 40-річна мешканка с. Білки. На  протязі двох годин правоохоронці встановили місце перебування чотирьох неповнолітніх дітей.

Жінка розповіла правоохоронцям, що вже більше доби її трьох неповнолітніх синів, 13,12, 11 років та сусідського 11-річного хлопця не має вдома.  Майже добу батьки намагались розшукати своїх дітей самотужки, адже вважали, що це чергова їхня витівка і вони знаходяться десь у друзів. Однак, коли батьки зрозуміли, що самі не впораються, звернулись до міліції.

До розшуку підлітків було залучено працівників карного розшуку, сектору кримінальної міліції у справах дітей та дільничних інспекторів с. Білки.

Правоохоронці крок за кроком з’ясовували, з ким підлітки останній раз спілкувались і куди вони могли піти. Під час пошуків перевірялись всі можливі версії.

Дільничними інспекторами було перевірено всі прилеглі вулиці села Білки, де на одній із них і було виявлено дітей.

Як розповіли хлопці, що вони  пішли із дому на пошуки металобрухту у сусіднє село Дубрівка. Підлітки там перебували до пізньої ночі, де і вирішили заночувати. А наступного дня  після обіду вирішили повертатись додому. Батькам не повідомили, так як не мали мобільних телефонів.

З батьками втікачів буде проведено профілактичну бесіду та притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (не виконання батьками обов’язків щодо виховання дітей), де передбачено штраф від одного до трьох неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

 

Інформація Іршавського

 РВ УМВС

Ваш отзыв

Ваш коментар