Версія для друку Версія для друку

ЮНІ ЛІСІВНИКИ СВЯТКУВАЛИ

Виховання у молоді дбайливого ставлення до природи, розуміння взаємозв´язків у навколишньому середовищі, бажання підтримати крихкий баланс біологічного різноманіття – це благородна задача, яку здійснюють працівники НПП «Зачарований край» у роботі з учнівськими лісництвами Ільницької та Осійської ЗОШ I – III ступенів та Підгірнянської ЗОШ  I – II ступенів.

Минулого тижня  юні лісівники зібралися В НПП «Зачарований край», щоб відзначити Всесвітній день лісу, який проходить 21 березня, а також підготуватися до Дня Землі, про який знають в усіх країнах. В День Землі традиційно організовують екологічні акції,  а також природоохоронні заходи.

    На зустрічі учні з цікавістю слухали виступи І.М.Піняшка, В.І. Мочана, а також доповіді фахівців І.Ф.Шишканинця, В.В.Лутака, Є.Н.Гіга.

Учні багато дізналися про рослинний і тваринний світ нашого краю, особливості і значення лісів для екосфери. Особливо науковці наголосили учням про правила поведінки в лісі, про небезпеки, які можливі та про обережність при розведенні багаття.

На завершення зустрічі педагоги М.І. Лутак, Л.В. Митовцій, Г.М. Янчій подякували організаторам зустрічі за цікаву і змістовну інформацію, за зацікавлення учнів до життя природи. А ми повинні  пам’ятати, що людина  є частиною природи.

 

Марія Юріна, 

учениця 8 – А кл. Осійської ЗОШ I – III ступенів

Ваш отзыв

Ваш коментар