- Нове життя - https://nz-ir.com -

ДЕПУТАТ ОБЛАСНОЇ РАДИ ОКСАНА БАЛОГА ЗУСТРІЛАСЯ ІЗ ЖИТЕЛЯМИ РАЙОНУ

Це була не просто зустріч. Районною організацією ЄЦ напередодні було проведено велику роботу – із 22 сіл району на захід запрошено по одному представнику селян, які тримають вдома велику рогату худобу. Із тих, хто має дві-три корови по одному представнику села було запрошено на зустріч із депутатом.

Чому такий відбір? Дуже просто. Для того, щоб підняти рівень культури сільськогосподарського домашнього виробництва, Оксана Анатоліївна привезла і показала присутнім, як вдома сама переганяє молоко на вершки, а потім збиває із вершків масло. Сепаратор Запорізького заводу «Мотор-Січ», який вона продемонструвала, проявив себе якнайкраще. Вітчизняний виробник може і вміє зробити товар високої якості. Відтак присутні спробували смачне масло, збите за кілька хвилин у них на очах. Із 5 літрів вершків вийшло 2,5 кілограма масла.

Оксана Анатоліївна передала присутнім вітання від свого чоловіка Народного депутата України Віктора Балоги та подарувала кожному присутньому сепаратор. А кільком чоловікам пощастило отримати ще і маслобійку. На цьому тижні щасливі власники корів у наших селах уже смакують маслом і вершками власного виробництва, переганяють молоко і від своїх сусідів, за що ті висловлюють вдячність своїм депутатам.

На завершення зустрічі письменники Василь Кузан та Василь Шкіря подарували Оксані Анатоліївні свої книги.

Наш кор.