Версія для друку Версія для друку

СВЯТО ВЕСНИ І МАТЕРІВ

Позаду холодні, довгі зимові вечори. Надворі усе пробуджується, оживає. Приємно відчути теплі дотики сонечка. Щебіт пташок та жужіння комах нагадують про те, що незабаром розпочнеться пора засівання на полях. Нарешті завітала зелена весна. А разом із весною прийшли свята. Перше – свято усіх жінок – 8 березня, за ним – національне свято – вшанування Великого Кобзаря Т.Г.Шевченка.  Про ці події, звичайно, не забули у невеличкому садочку, що в селі Горбок. Уже стало доброю традицією відзначати весняні свята у садочку, де завідувачкою працює Г.В.Алфелді –  дітки готують сценки, виконують пісеньки та вірші для своїх матусь, а  вихователі  допомагають маленьким вихованцям приготувати приємні подаруночки для мам. Напередодні Всесвітнього жіночого дня – 8 Березня завідувачка Ганна Василівна зустріла гостей привітальним словом, щиро побажала усім присутнім жінкам та бабусям жіночого щастя, доброї долі і усім нам мирного неба.

До побажань своєї наставниці приєдналися дітки із садочка, які підготували вірші й пісні. Але спочатку усі присутні, гості та маленькі вихованці щиро помолилися за нас усіх та за Україну!

Привітальним словом та завзятим танцем розпочав свято веселий Буратіно (Молнар Артьомчик) зі своєю подружкою Мальвіною (Савенчук Людка). Слідом за казковими героями на свято завітала Весна (Свирида А.), яка прийшла до садочку разом із Квітками (Шелельо Х., Свалявин К., Мигович О.). Ну і, звичайно, не обійшлося без перших весняних друзів – Метелика (Туряниця І.) та Білочки (Больна А.). Найбільшу радість навесні приносить сонце, і у сільському садочку привітати матусь завітало тепле Сонечко (Кампов В.). Також казкові герої Червона Шапочка, Вовк та Лісовичок поспішили привітати усіх присутніх та своїх матусь. Діти весело співали пісень, декламували вірші, а матері захоплено і з радістю слухали своїх маленьких артистів. Наостанок всіх вразив приємний сюрприз від працівників садочка – вірш маленької переселенки з Луганщини Волкової Даші, виконаний нею по-українськи. Адже дівчинка зовсім не вміла до цих пір говорити українською мовою.

І. Попович,

мати вихованця ДНЗ.

Ваш отзыв

Ваш коментар