Версія для друку Версія для друку

ЗЛОВМИСНИКИ СКОЇЛИ КРАДІЖКУ ЦЕРКОВНОГО ДЗВОНУ

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від священника римо-католицького храму із села Лисичево про те, що невідомі особи скоїли крадіжку великого церковного дзвона.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, яка даний злочин задокументувала.

Як з’ясувалося, у селі Лисичево проводяться будівельні роботи у новому римо-католицькому храмі. Священик не стоїть осторонь, а щодня, разом із будівельниками, працює. Однак тільки в обідню пору, вийшовши на подвір’я, священик звернув увагу на дзвіницю, у якій були три дзвони. Підійшовши ближче, він побачив, що найбільший із них св.Петра і Павла відсутній. Після цього звернувся до правоохоронців.

Зловмисники викрали дзвін із різного сплаву  срібла, бронзи та латуні, виготовлений у Польщі під замовлення у 1994 році.

Правоохоронці  проводять заходи по встановленню зловмисників, у яких піднялась рука на майно прихожан.

Відомості про дане правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчим Іваном Білогоркою розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Якщо Вам відома будь-яка інформація про можливе знаходження викраденого церковного дзвона або осіб, які можуть бути причетними до цього зухвалого злочину, або Ви бачили дзвін на одному із пунктів здачі металобрухту чи в іншому місці, просимо зателефонувати за номерами: моб.тел. 0677936216 або «102». Конфіденційність та анонімність гарантуємо.

 

Віта Горзов,

Іршавський РВ УМВС

Ваш отзыв

Ваш коментар