Версія для друку Версія для друку

СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЙ

Відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради. У ньому взяли участь комісії: з питань бюджету та плану соціально-економічного розвитку; з питань розвитку освіти, науки, духовності, молодіжної політики та національних меншин, фізкультури і спорту; з питань управління майном та приватизації; з питань розвитку охорони здоров’я, соціального захисту і зайнятості населення, культури, туризму та засобів масової інформації та з питань розвитку будівництва, архітектури і благоустрою.

Відкрив і вів засідання керуючий справами районної ради Євген Свириденко. Розглянуто цілий ряд питань, які буде винесено на сесію районної ради.

У роботі засідання комісії взяли участь т.в.о. голови РДА Віктор Симканинець, заступник голови районної ради Петро Добромільський, заступник голови РДА Іван Мошкола, працівники виконавчого апарату райради, райдержадміністрації та служб району, які доповідали з порядку денного.

В обговоренні порушених питань взяли участь Сергій Караслай, Андрій Прокоп, Іван Завидняк, Юрій Фельцан, Михайло Менчук та інші.

Ваш отзыв

Ваш коментар